Válj álláskeresőből állástalálóvá a Prémium Profil Plusszal!

Próbáld ki szolgáltatásunkat díjmentesen, és találd meg az állást, amelyet régóta keresel!

Kipróbálom díjmentesen

Miért válaszd a Profession Prémium Profil Pluszt?

Prémium Plusz előfizetőként jelentős előnnyel indulhatsz a munkaerőpiacon. Kimutatást kapsz fizetési igényed versenyképességéről, naprakészen láthatod pályázatod státuszát és folyamatos, személyre szabott állásajánlatok közül választhatod ki az igényeidnek leginkább megfelelőt. Hasznos információkhoz jutsz azzal kapcsolatban is, hogy a többi jelentkező mennyire felelt meg a munkaadók elvárásainak. Ráadásul díjmentes próbaidőszakot biztosítunk az első 7 napban! Így nem is kérdés, hogy megéri kipróbálni Prémium szolgáltatásunkat!

Milyen előnyre tehetsz szert Prémium Profil Plusz előfizetőként?

Bérigények már jelentkezés előtt
Már jelentkezés előtt összevetheted fizetési igényed a többi jelentkező átlagos nettó fizetési igényével napi 10 alkalommal, hogy növelni tudd esélyeid.
Személyre szabott álláslista
Az általad megadott munkakörök és megyék alapján állítjuk össze a neked megfelelő álláslistát.
Információ a többi jelentkezőről
Megtudhatod, hogy a többi jelentkező mennyire felel meg az adott hirdetésben megadott elvárásoknak, illetve, hogy mennyire vagy felkészült a konkurenciához képest.

Ennél is többre vágysz?

Tartsd kézben karriered, és indulj jelentős előnnyel a kiválasztásnál a Profession Prémium Max-szal!

Előfizetés
Nélkül
Prémium
PROFIL PLUSZ
Prémium
MAX
Jelentkezők bérigény sávja
Már jelentkezés
előtt is!

Már jelentkezés
előtt is!

Előresorolás

Jelentkezőszám
Már jelentkezés
előtt is!

Már jelentkezés
előtt is!

Jelentkezés elemzése
Már jelentkezés
előtt is!

Már jelentkezés
előtt is!

Álláspiaci körkép

Személyreszabott álláslista

Jelentkezés státusza

Jelentkezés kiemelése

Prémium klub

Statisztika a többi jelentkezőről
Már jelentkezés
előtt is!
Már jelentkezés
előtt is!
Profession Prémium szolgáltatásainkat csak a regisztrált profession felhasználók vehetik igénybe. A díjmentes próbaidőszak évente csak egy terméktípusra és egyszeri alkalommal vehető igénybe.
A Profession Prémium teljeskörű használatának feltétele, hogy az álláskereső feltöltött és a munkaadók számára elérhető profillal rendelkezzen (Prémium Karrier és Prémium Max esetén), illetve, hogy a jelentkezésére a Profession.hu rendszerén belül kerüljön sor, és a hirdető a Profession.hu jelöltkezelő rendszerét használja. Ellenkező esetben a Profession Prémium egyes funkciók tekintetében csökkentett módban fut, melyről bővebben a szolgáltatási feltételekben és a GYIK-ben olvashat.
"
"

Prémium előfizetők mondták

Zoltán

Online Shop Vezető

„Amennyiben az igénylő a csomag tudását kihasználja, rengeteg hasznos információval tud szolgálni a prémium szolgáltatás, amelynek az ára megszolgálja a tudását. A jelentkezők számának megtekinthetősége és a megfelelő anyagi pozíció eltalálása sokat nyomhat a latban a végső sikerhez vezető úton.”

Nóra

Termékmenedzser

„Sokkal jobban látom, hogy mely cégnél dolgoznék szívesen. Végre tisztában vagyok vele, hogy milyen bérigény lehet reális.”

László

Senior Financial Analyst

„Ad egy képet az adott állásra jelentkezők bérigényéről, már a jelentkezés előtt! Ez nagy segítség a saját bérigényünk pontosabb megadásában. A jelentkezők számának ismerete szintén rámutat arra, hogy nagyjából hány konkurens jelölt lehet, tehát mekkora esélyünk van. Vagyis magabiztossá tesz az álláskeresés során. Megéri előfizetni amíg képbe kerül az ember önmagával, állásokkal, piaccal.”

Gyakran ismételt kérdések

Profession Prémium szolgáltatásaink segítségével hasznos információkat kap minden Támpontot kívánunk álláspályázatáról, így hatékonyabbá és eredményesebbé teheti az álláskeresést. Többek között láthatja milyen átlag bérigényt képzel el a többi jelentkező, mi hiányzik az állás elnyeréséhez az önéletrajzából és hogy a megadott adatai alapján hányadik helyre sorolja toborzási algoritmusunk az adott állásra jelentkezők között az adott pillanatban.

A Prémium Profil Plusz és a Prémium Max segítségével pedig már jelentkezés előtt is ráláthat ezekre az adatokra napi 10 állás erejéig. Ezenfelül csökken az álláskeresés során fellépő bizonytalanság, mert tudni fogja mikor nyitották meg a pályázatát a Profession rendszerében. Havonta 3 alkalommal pedig ki tudja emelni pályázatát, hogy jobban kitűnjön a jelentkezők között és felhívja magára a munkaadók figyelmét.

A Prémium Profil Plusz, a Prémium Karrier és a Prémium Max segítségével pedig ráláthat a többi jelentkező szakmai felkészültségére is!

Válassza ki az önnek megfelelő szolgáltatást ITT!

Mindenképpen. Még ha elégedett is az állásával, akkor is érdemes nyitott szemmel járni a piacon. Kifejezetten tudatos karrierépítőknek szánt szolgáltatásunk, a Prémium Karrier segítségével önnek releváns lehetőségeket listázunk ki, és azt is megmutatjuk, hogy az önt érdeklő munkakörökben hogyan alakul a többi jelentkező átlagos bérigénye. Látni fogja, hogy egy adott munkakörhöz milyen képességekkel keresnek munkatársat a cégek, sőt, önéletrajz-adatbázisunkban előre is sorolhatjuk önt, amennyiben profilja alapján megfelelő jelölt lehet.

A szakmaváltás, az elhelyezkedés egy új munkakörben roppant stresszes folyamat tud lenni. Prémium Karrier és Prémium Max szolgáltatásaink funkcióit úgy alakítottuk ki, hogy ez a folyamat minél gördülékenyebb legyen. Egyrészt megmutatjuk önnek az új munkakörben elérhető álláshirdetéseket és a jelentkezők számát is, így rálátást kaphat, hogy mekkora a verseny, mikor érdemes lépni. Másrészt megmutatjuk, hogy az adott munkakörben mekkora a jelentkezők nettó átlagos fizetési igénye, így ön reális bérigényt tud megfogalmazni. Továbbá önéletrajz-adatbázisunkban előre is sorolhatjuk önt, amennyiben profilja alapján megfelelő jelölt lehet, így a munkaadók még könnyebben találhatnak önre.

Sikeres előfizetés esetén bekérjük felhasználóink munkakörökre és lokációra vonatkozó elképzeléseit. Ez alapján kerülnek meghatározásra a különböző, munkakörökre vonatkozó statisztikák, és elképzeléseit használjuk a személyre szabott álláslista, valamint az önéletrajz-adatbázisban történő előresoroláshoz is.

A kezdetben megadott munkaköröket minden esetben a “Munkakörök és lokáció szerkesztése” menüpontban szerkesztheti, így ha előfizetése során változnak az elképzelései, a szolgáltatást hozzá tudja igazítani ezekhez. Amennyiben bármilyen okból kifolyólag félbeszakadt volna a kezdeti beállítási folyamat, azt is ebben a menüpontban tudja befejezni.

Prémium Profil és Prémium Profil Plusz esetén 1 munkakört adhat meg, melyet a 30 napos előfizetési ciklus során egyszer módosíthat. Prémium Karrier és Prémium Max esetén 3 munkakört adhat meg, melyeket 1-1x szintén módosíthat a 30 napos előfizetési ciklus alatt.

A munkakörökhöz tartozó hasonló munkaköröket és a korábban beállított megyéket korlátozás nélkül szerkesztheti, ezzel is még inkább testreszabva a szolgáltatást.

Amennyiben a továbbiakban nem érdekli egy adott munkakör (nem szeretne prémium információkat, személyre szabott állásokat kapni és nem szeretné, ha kiemelnénk az önéletrajz-adatbázisban az adott munkakörben indított keresésekben) akkor szabadon törölheti azt. Fontos, hogy előfizetése alatt legalább 1 aktív munkakört meg kell jelölnie. A korábban törölt munkaköröket később korlátozás nélkül visszaállíthatja.

Amennyiben a kezdeti beállítások során nem adta meg a maximális számú munkakört, úgy a “Munkakörök és lokáció szerkesztése” menüpontban később erre is lesz lehetősége. Amennyiben a kezdeti beállítások során egyáltalán nem adott meg munkakört, illetve lokációt, akkor a korábban beállított állásértesítője, ennek hiányában önéletrajz profilja alapján jelenítjük meg a prémium információkat.

Miután előfizetett, a “Prémium” menüpont alatt automatikusan új információk és lehetőségek fognak megjelenni, amelyek az álláskeresésben és karrierépítésben segítik.

A Prémium Profil, a Prémium Profil Plusz és a Prémium Max segítségével havonta 3 alkalommal van lehetősége kiemelni a jelentkezését. Ilyenkor a munkaadók “Kiemelt Érdeklődőként” fogják látni/érzékelni Önt, maximalizálva ezzel az esélyét annak, hogy foglalkozzanak a pályázatával. Tipp! Érdemes ezt a 3 lehetőséget olyan állásokra ellőni, ahol a bérigénye és önéletrajza alapján a legjobb esélyekkel indul.

Számos munkaadó nem álláshirdetés útján toboroz, hanem a Profession.hu önéletrajz-adatbázisában keresik jövendő kollégájukat. Annak érdekében, hogy önt Prémium előfizetőként minél előnyösebb helyzetbe hozzuk, profession.hu önéletrajz profilját előresoroljuk és díjmentesen elérhetővé tesszük a munkáltatóknak, abban az esetben, ha a munkaadók abban a munkakörben keresnek a profession.hu önéletrajz-adatbázisában, amelyet ön is megjelölt az előfizetésében és az egyéb keresési feltételeknek is megfelel. Ezek a tapasztalat, a nyelvtudás, a fizetési igény és a lakhely. Ez egy remek lehetőség, hogy minél több releváns ajánlat találja meg önt, anélkül, hogy önnek kéne keresnie.

TIPP! A kiemelés csak abban az esetben lehetséges, amennyiben elérhetővé tette az önéletrajz profilját a munkaadók számára a profession.hu önéletrajz-adatbázisában. Érdemes a Profession.hu-n található profilját minél alaposabban kitölteni, hiszen így nagyobb eséllyel találnak önre a munkaadók. Ha egy adott munkakörben nincs tapasztalata, akkor érdemes az elképzelések, elvárások részt is kitölteni, hiszen így tovább növelheti esélyeit.

A funkció kizárólag a Prémium Karrier és Prémium Max szolgáltatásunkban érhető el.

A funkció kifejezetten azoknak a felhasználóknak lehet értékes, akik éppen nem keresnek állást, azonban szeretnének nyitott szemmel járni. A 360°-os rálátással biztosítjuk, hogy az ön által megjelölt munkakörökben és megyékben egy lépéssel előrébb járjon, mint pályatársai: elsők között fog értesülni arról, ha változás állt be az adott munkakörre jellemző nettó átlagos fizetési igényekben, és arról is átfogó képet kap, hogy az adott munkakörben hány állás van meghirdetve és erre hányan jelentkeztek.

A funkció kizárólag a Prémium Karrier és Prémium Max szolgáltatásunkban érhető el.

Amennyiben egy konkrét állásnál szeretné meghatározni az ideális fizetési igényt:

Megmutatjuk, hogy az adott pillanatban hozzávetőlegesen milyen bérigény sáv alakult ki az állásnál. 3 átlagszámot fog látni. Megmutatjuk, hogy mi volt a legmagasabb átlag, a legalacsonyabb átlag és az átlagos leadott bérigény egy adott pozícióra jelentkezők között az adott pillanatban. Ezek alapján egyszerűbben meg tudja hozni azt a döntést, hogy mekkora összeget érdemes megjelölnie fizetési igényként Profession profiljában. Az átlagszámításhoz a jelentkezők jelentkezési űrlapon megadott nettó fizetési igényét, ennek hiányában a Profession profiljában megadott elvárt nettó fizetési igényét vesszük alapul. Prémium Profil és Prémium Karrier szolgáltatásunkkal azon álláshirdetések tekintetében éri el ezt a funkciót, amelyekre jelentkezett a felületünkön. Míg Prémium Profil Plusz és Prémium Max előfizetőként naponta 10 álláshirdetésnél a jelentkezést megelőzően is rálát a béradatokra. Továbbá a személyre szabott álláslistában megjelenő álláshirdetések esetén minden Profession Prémium szolgáltatással eléri az átlagos fizetési igényt.

Amennyiben általánosságban érdeklődik egy adott munkakör iránt:

Prémium Karrier és Prémium Max szolgáltatásaink esetén az önt érdeklő munkakörre és megyékre vonatkozó átlagos fizetési igény adatokat mutatunk meg önnek a Profession.hu oldalán elérhető álláshirdetések alapján. Valós időben összegezzük az összes aktív álláshirdetésre leadott nettó fizetési igényeket az ön által megadott munkakörben és megyékben és ez alapján számítunk ki 3 átlagot. Megmutatjuk, hogy mi volt a legmagasabb átlag, a legalacsonyabb átlag és az átlagos nettó fizetési igény az ön által megjelölt munkakörben az adott pillanatban. Az adatok alapján felmérheti, hogy kérjen-e magasabb fizetést, vagy épp növelheti az esélyeit fizetési igényének alakításával.

Azzal, hogy látja az adott pillanatig jelentkezők számát, azt is megtudja, hogy mennyire népszerű az állás a saját kategóriájában. Értelemszerűen alacsonyabb számú jelentkező közül jóval egyszerűbb kitűnni, ezért a népszerűbb állásokra, amely a bérigénye és az önéletrajza alapján megfelelő Önnek, érdemes lehet ellőni a havi 3 kiemelés közül az egyiket.

A Profession Prémiumot használva megtudhatja hányadik helyre sorolja az algoritmusunk a jelentkezők között adott pillanatban. Az algoritmus a hirdetésre jelentkezők Profession önéletrajz profilját hasonlítja össze a hirdetésben megfogalmazott elvárásokkal. Ennek során az önéletrajzában szereplő kulcsszavakat (korábban betöltött pozíciókat és feladatköröket, valamint készségeket), a tapasztalati szintet, végzettséget, nyelvtudást, lokációt, illetve érdeklődési szektorokat vetjük össze az álláshirdetésben megfogalmazott követelményekkel. Prémium Profil Plusz és Prémium Max előfizetéssel ezekre az információkra naponta 10 álláshirdetésnél a jelentkezést megelőzően is ráláthat!

Fontos, hogy az eredmény a megadott adatokon alapul, és nem a munkaadó szerinti értékelést fejezi ki.

Aggodalomra akkor sincs semmi ok, ha éppen nincs elől. Rendszerünk megmutatja az önéletrajzának erős és gyenge pontjait, így egyrészt tudja javítani az önéletrajzát, másrészt láthatja mely területeken kell fejlődnie ahhoz, hogy megkaphassa az állást.

Támpontot kívánunk adni arra vonatkozóan, hogy az önéletrajzának feldolgozása milyen szakaszban jár. A Prémium Profil, Prémium Profil Plusz és Prémium Max szolgáltatásokkal látni fogja, ha a munkaadó megnézte a jelentkezését a Profession rendszerében és/vagy letöltötte az önéletrajzát. Amennyiben jelentkezését karrieroldalon (a hirdető cég által üzemeltetett külön honlapon) kell véglegesítenie, vagy a hirdető nem használja a Profession jelöltkezelő rendszerét, ezt a lehetőséget nem tudjuk biztosítani – ezekben az esetekben azonban erről tájékoztatjuk önt a „Pályázati statisztika” lapon.

A szolgáltatásra történő feliratkozást/előfizetést követően egy rövid folyamatban megkérdezzük az önt érdeklő munkakörökről és lokációkról. Elképzeléseit segítjük tágítani, vagy éppen szűkíteni. Ezen kívül kifejezetten olyan állásajánlatokat ajánlunk önnek, melyek profession.hu önéletrajz profilja és az álláshirdetések szövegének összevetése alapján megfelelőek lehetnek az ön számára.

A beállítások finomhangolására folyamatosan lesz lehetősége.

Prémium Profil és Prémium Profil Plusz esetén már a jelentkezés előtt látja az állásra jelentkezők számát, átlagos bérigényüket, illetve az ön megfelelését az adott állásnál megfogalmazott elvárásokra. Prémium Karrier és Prémium Max esetén pedig hozzáférést kap a részletes statisztikákhoz is.

A funkció megmutatja önnek, hogy a többi jelentkező közül arányaiban mennyien felelnek meg az álláshoz tartozó nyelvismereti és végzettségi elvárásoknak, hány év szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és mi volt az utolsó betöltött munkakörük. A vetélytársai szakmai profiljának ismeretében pedig ráláthat, hogy a toborzó cég milyen jelöltek közül választhat a pozíció betöltése során, így jobb rálátást kap esélyeire, ami segítheti a kiválasztásban való felkészülését. Ez a funkció a Prémium Profil szolgáltatásban nem érhető el.

Bármely szolgáltatásunkat is választja, előfizetésével kedvezményes képzésekhez szerez hozzáférést. Akár pályamódosításon gondolkozik, akár szakmájában szeretne jobban elmélyülni, Prémium Klub tagként akár több tízezer vagy százezer forintos kupont vehet igénybe.

Szolgáltatásainkat úgy alkottuk meg, hogy segítséget tudjunk nyújtani valamennyi munkavállalónak. Ha éppen aktívan keres állást, akkor a Prémium Profil Pluszt ajánljuk. Ha szeretné karrierjében mindig jókor meghozni a legjobb döntéseket, válassza a Prémium Karriert. Ha pedig szeretné elérni az összes Prémium funkciót, a Prémium Max a legjobb választás.

Nem tud dönteni? Kattintson IDE és segítünk!

Mennyibe kerül?

Prémium Profil: 3 nap díjmentes próbaidőszak, majd 1490 Ft/30 nap

Prémium Profil Plusz: 7 nap díjmentes próbaidőszak, majd 2990 Ft/30 nap

Prémium Karrier: 7 nap díjmentes próbaidőszak, majd 2990 Ft/30 nap

Prémium Max: 7 nap díjmentes próbaidőszak, majd 4990 Ft/30 nap

Arról, hogy az egyes funkciók mely szolgáltatásban érhetőek el, ITT tájékozódhat.

A Prémium Profil 3 napig, többi szolgáltatásunk (Prémium Profil Plusz, Prémium Karrier, Prémium Max) pedig 7 napig használható díjmentesen, mely során ön bármikor lemondhatja a szolgáltatást. Lemondás esetén a próbaidőszak végén nem vonjuk le az előfizetési díjat. A próbaidőszak évente csak egy terméktípusra és egyszeri alkalommal vehető igénybe.

ITT tudja aktiválni a Profession Prémium szolgáltatását.

Bármikor indoklás nélkül lemondható a szolgáltatás a próbaidőszak, illetve a 30 napos előfizetési időszak(ok) végére.

A felmondást követően a szolgáltatás a próbaidőszak, illetve 30 napos számlázási időszak végéig továbbra is hozzáférhető marad, az adott számlázási időszak lejártát követően azonban nem kerül meghosszabbításra.

Az előfizetés lemondása két módon történhet:

  • a Prémium menü Előfizetésem menüpontban (mely a felhasználói fiókban érhető el, bejelentkezés után) a Lemondás gombra kattintva, a lemondásra vonatkozó utasítások követésével,
  • vagy az ugyfelszolgalat@profession.hu e-mail címre küldött, a megszüntetésre vonatkozó egyértelmű kérelemmel (melyet a próbaidőszak/előfizetési időszak lejáratát megelőző legalább 3 munkanappal korábban szükséges küldeni).

A felmondás megfogalmazható szabadszavasan vagy az alábbi felmondási mintaszöveg alkalmazásával is:

Címzett: profession.hu Kft., 1123 Budapest, Nagyenyed utca 8-14. IV. em.,ugyfelszolgalat@profession.hu.

Alulírott kijelentem, hogy gyakorlom felmondási jogomat az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében: Prémium Profil / Prémium Profil Plusz / Prémium Karrier / Prémium Max.

  • Szerződéskötés (előfizetés) időpontja
  • A fogyasztó neve
  • A fogyasztó címe
  • A fogyasztó aláírása (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)
  • Kelt.